avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
dacă o să se pice cu 8 e grav pentru noi, în sensul clasificării finale
geanina n a scris:

dragele mele, imi cer mii de scuze daca va deprim si pe voi, fara voia mea, credeti-ma.
eu sunt doar foarte suparata pe mine, pentru ca am gresit aiurea, am facut niste greseli copilaresti, si sunt tare tare suparata pe mine.
am iesit din examen convinsa fiind ca am cel putin o medie 9-9.50 (asta pentru ca imi calculasem cele 2 puncte de la subiectul cu martorii, plus subiectul cu necompetenta) si cand mi-am dat seama ce greseli aiurea am putut sa fac....si mai ales sunt suparata pentru ca am gresit din graba, nu pentru ca nu le stiam; pentru ca erau cateva subiecte la toate materiile la care sigur o dadeam in bara pentru ca nu le stiam foarte bine
dar asa cum ati spus si voi mai este foarte putin si aflam cum stam, asa ca voi incerca sa ma abtin de la orice comentariu pana atunci
inca o data scuze...

Stai linistitia ca te intelegem...
Tocmai de aceea nu pot crede ca se va intra cu medii foarte mari,pentru ca in conditii de examen toti mai gresesc din neatentie.
Dar,cum a spus si Magda,tu ai impresia ca toti ceilalti au facut perfect,numai tu ai gresit...
Stirbat a scris:

dacă o să se pice cu 8 e grav pentru noi, în sensul clasificării finale

Nu e nimic atat de grav,e un esec din care vom avea multe de invatat.Vor mai fi concursuri si ne vom pregati mai mult ...sa luam 9.99...:))
Am auzit pe cineva ca s-ar mai organiza o admitere la SNG in februarie.Aveti cunostinta ?
Eu sunt sceptica...
Ma indoiesc ca s-ar mai organiza o admitere la SNG in februarie. De vreo 2 ani incoace, in fiecare an s-a tot zvonit asta si nu s-a organizat nimic.....cel putin din cunostintele mele.
Ar fi minunat dacă s-ar întâmpla așa, n-am fi nevoiți să mai așteptăm un an in cazul în care nu ne aflăm printre cei care vor lua. Dar si mie îmi e greu să cred că se va organiza un alt concurs în februarie. Mai bine ar subvenționa numărul de locuri acum, și în loc de 120 de persoane, să intre cel puțin 200. Așa am avea, evident, mai multe șanse!!!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)