avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Cică nu au cum să suplimenteze nr.de locuri la 200 sau 170 căci n-au spațiu de școlarizare; Am sunat eu în decursul acestui an la CSM să/mi clarific niște informații pe care le aveam când am vâzut pe site că în justiție se scot 200 sau 260 de locuri pentru grefieri în 2013 ca să întreb dacă le alocă pt.SNG sau pt. curți de apel și mi-au spus că n-au cum , cel mult ar scoate 150 locuri, dar uitați că pt. această toamnă tot 120 locuri au alocat
O singura data s-a dat in ianuarie sau februarie, parca in 2010, dar in conditiile in care in 2009 nu s-au ocupat toate locurile, nicidecum o alta serie de 120 locuri sau mai stiu eu cate erau scoase atunci... si apropo... in anul in care s-a dat in ianuarie-februarie nu s-a mai dat in septembrie... va spun ca io de atunci urmaream sa ma prezint la concurs SNG. Cei care au intrat atunci in ian-febr au inceput cursurile in mai , adica dupa ce seria care a intrat in sept 2009 a terminat, in nici un caz nu s-au suprapus. Eu as vrea mai degraba sa se dea concurs la SNG atat pentru locurile 120 cat si pentru cele direct pe post... caci la curtile de apel examenele sunt subiective....
monia1977 a scris:

O singura data s-a dat in ianuarie sau februarie, parca in 2010, dar in conditiile in care in 2009 nu s-au ocupat toate locurile, nicidecum o alta serie de 120 locuri sau mai stiu eu cate erau scoase atunci... si apropo... in anul in care s-a dat in ianuarie-februarie nu s-a mai dat in septembrie... va spun ca io de atunci urmaream sa ma prezint la concurs SNG. Cei care au intrat atunci in ian-febr au inceput cursurile in mai , adica dupa ce seria care a intrat in sept 2009 a terminat, in nici un caz nu s-au suprapus. Eu as vrea mai degraba sa se dea concurs la SNG atat pentru locurile 120 cat si pentru cele direct pe post... caci la curtile de apel examenele sunt subiective....

Asa e.Numai vorbe in vant astea cu nou concurs...
Stiti cumva daca atunci cand te inscrii la o CA trebuie sa optezi pentru un post de la o singura instanta sau repartizarea pe instante se face la finalul concursului?
eu stiu ca am optat, la inscriere, in ordinea doleantelor, dar nu stiu cum s-a finalizat, in functie de note si de optiuni... nu stiu sa-ti spun
monia1977 a scris:

eu stiu ca am optat, la inscriere, in ordinea doleantelor, dar nu stiu cum s-a finalizat, in functie de note si de optiuni... nu stiu sa-ti spun

Ce ma intereseaza e daca tu dai concurs pentru TOATE posturile scoase la acea CA sau numai pt.cel preferat de tine...Normal ar fi sa dai pt.toate...si in ordinea mediilor sa optezi..Cred ca asa a fost si la tine.
Mersi pt.raspuns.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
9iustitia, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)