monia1977 a scris:
eu stiu ca am optat, la inscriere, in ordinea doleantelor, dar nu stiu cum s-a finalizat, in functie de note si de optiuni... nu stiu sa-ti spun
Ce ma intereseaza e daca tu dai concurs pentru TOATE posturile scoase la acea CA sau numai pt.cel preferat de tine...Normal ar fi sa dai pt.toate...si in ordinea mediilor sa optezi..Cred ca asa a fost si la tine.
Mersi pt.raspuns.
da, dai pentru toate, dar la cererea de inscriere scrii acolo in odrinea in care ti-ar placea... iar apoi in functie de note...iti dai seama ca la sf daca sunt trei posturi si doi insi inaintea ta ei vor lua locurile bune si al treilea iti revine tie indiferent de optiunea facuta
in alta ordine de idei... geanina n... tot „mestecand” la ce ai scris aici aseara am visat ca eram in timpul examenului, terminasem la OJ trecusera doua ore deja si voiam sa ma apuc de trecut de pe ciorna subiectele la PP si nu puteam ca greseam mereu numele si ceream mereu coli de concurs... apropo... la PP am facut-o cam lata... 7 si ceva... ca de fiecare data ... si din cauza asta am emotii...
Abia astept rezultatele ca nu mai rezist nene daca mai visez inca o data examenul turbez... sunt satula de emotiile life la ce sa le mai suport si pe astea in somn
9iustitia a scris:
monia1977 a scris:
eu stiu ca am optat, la inscriere, in ordinea doleantelor, dar nu stiu cum s-a finalizat, in functie de note si de optiuni... nu stiu sa-ti spun
Ce ma intereseaza e daca tu dai concurs pentru TOATE posturile scoase la acea CA sau numai pt.cel preferat de tine...Normal ar fi sa dai pt.toate...si in ordinea mediilor sa optezi..Cred ca asa a fost si la tine.
Mersi pt.raspuns.
Eu am dat la Iasi si a trebuit sa optez cand mi-am depus dosarul pt ce post dau examenul, la tribunal sau judecatorie, dar, nu e peste tot la fel, la suceava si bacau am auzit ca dupa ce se afiseaza rezultatele, daca esti in top, iti exprimi optiunea. Prin urmare, depinde de cum se vrea .... nu e o regula generala...