avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
ramonastreanga a scris:

buna are cineva idee cum o sa fie examenul pt locurile de la timisoara, grila/sinteza? cei care ati mai dat, ce word se foloseste la proba paractica pe calculator?

In legatura cu recomandarea o sa iau de la locul de munca, doar ca eu lucrez la un birou de credite in cadrul unui magazin cu care colaboreaza firma mea de creditare la care eu sunt angajata, iar intrebarea mea este daca pot lua recomandarea de la directorul de magazin unde imi desfasor activitatea zilnic(la fel si directorul magazinului) si nu de la sefa mea care este din alta localitatea si vine o data pe luna?


Din cate stiu eu pe recomandare trebuie sa ai: un nr de inregistrare, antetul si stamplia firmei, nu cred ca conteaza cine anume din interior ti-o semneaza, trebuie sa vb ce cei de la resurse umane sa afli procedura din interiorul firmei.
In principiu recomandarea este semnata seful direct al persoanei respective.
Stie cineva daca exista vreo diferenta intre posturile vacante temporar si cele pe perioada determinata?
miraiulia a scris:

Stie cineva daca exista vreo diferenta intre posturile vacante temporar si cele pe perioada determinata?

Se angajeaza pe perioada determinata pe posturile vacante temporar in functie de motivul pt care contractul de munca este suspendat.
Emilio89 a scris:

Pentru posturile scoase la concurs de catre DIICOT incearca cineva??


DAAAAAAAAAAAA!!!!!
stie cineva ce word se foloseste la proba paractica pt.locurile scoase la timisoara si cum va fi proba teoretica grila/sinteza?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)