avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare imprumut fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare imprumut fara acte

Buna!am imprumutat unui "prieten" o suma de bani pe care individul refuza sa mi-o restituie.Problema este ca nu am nicio dovada scrisa cum ca i-am imprumutat suma respectiva.Individul ma evita si nu pot lua legatura cu dansul.Am incercat sa apelez la politie si ei nu ma pot ajuta.Sungura dovada pe care o am sunt martorii,mesaje telefonice si convorbiri inregistrate.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 11:58, 1 Noiembrie 2012
Tot cu o plangere penala trebuie incercat,dar sanse reduse,asta in ideea ca poate cedeaza individul si va da banii, altfel in civil nu aveti nici o sansa.
Puteti sa evitati pe viitor astfel de prieteni. Actionati-l in instanta insa nu cred ca aveti sorti de izbanda (a nu se intelege ca nu puteti incerca).
Vad ca in ultima perioada este tot mai actuala replica lu Pacino din parfum de femeie : sunt vremuri in care iti inseli nevasta, iti tradezi prietenii si iti suni mama de Ziua Mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot reclama un caz de inselaciune daca nu am acte? Vixy00 Vixy00 In luna noiembrie a anul trecut am imprumutat o cunostinta cu bani. Si fiindca ne cunosteam i-am imprumutat banii fara sa fac nici un act. Persoana respectiva ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă aflu într-o situație foarte delicată. fetița ... maiadoina maiadoina Bună ziua! Mă aflu într-o situație foarte delicată. Fetița mea care are 23 de ani a fost santajată emoțional de fostul ei prieten care lucra ca broker ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati fara contract Viano72 Viano72 La multi ani tuturor,acum trei ani am imprumutat o suma mare de bani unei persoane apropiate.Dupa aproximativ un an a inceput sa restituie din suma inapoi dar ... (vezi toată discuția)