avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum sa procedez cu o amenda?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum sa procedez cu o amenda?

am luat o amenda la o camera Austria...... am primit acum, dupa doua luni o hartie prin posta.......din cate am inteles acolo trebuie sa completez un formular si sa-l trimit inapoi, sau sa il completez online pe net pe un site dat sa spun cine a fost in momentul acela la volan...... scrie ca as fi depasit viteza cu 51km/h intr-o zona de 60km/h....... zona data e pe autostrada..... cred ca era intr-o portiune cu limitare...... daca nu completez si nu trimit ce se poate intampla.... din cate am inteles amenda peste 50km/h e destul de usturatoare

daca trimit datele amenda va veni la finante sau se va plati prin vreun cont in Austria?
amenda va veni la fiscul roman care are datoria de a o executa silit, urmind ca banii sa fie virati de ANAF fiscului austriac.
si daca nu voi trimite datele cu cine a fost la volan pana la urma imi va veni pe numele meu nu?

multumesc!
nu cunosc legea austriaca ca sa stiu cine va fi sanctionat in conditiile precizate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare viteza radar 170km/h (masina politiei e afla in miscare) sibianul sibianul Salutare, acum cateva saptamani am primit o hartie in posta in care mi se cerea sa specific cine a condus masina la inceputul lunii octombrie, am sunat ... (vezi toată discuția)
Radar austria ( masina nu imi mai apartine ) alecu1980 alecu1980 Buna ziua! Am si eu o problema care NU stiu cum sa o scot la capat . Acum doua zile mi a venit prin posta un plic din Austria pe care l am ridicat ( semnat la ... (vezi toată discuția)
Amenda radar in austria cristibrad69 cristibrad69 Buna ziua, imi cer iertare ca va contactez insa ma aflu intr-o situatie in care nu m-am mai aflat si nu prea stiu ce sa fac. Am primit acasa, la domiciliul din ... (vezi toată discuția)