avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Daca sunt studenta in anul 2 la master la o facultate de stat si pana la sf lunii octombrie am lucrat la o firma, fiind data afara deoarece au fost restructurari, pot beneficia de somaj?
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2012
Roxana1502, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxana1502 , utilizator 22:29, 1 Noiembrie 2012
Daca ati fost concediata cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) si in ultimele 24 de luni aveti 12 luni stagiu de cotizare la somaj veti putea beneficia de indemnizatie de somaj chiar daca sunteti studenta.
Da, concedierea a fost cu art 65. Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cristeacorina cristeacorina vreau si eu un raspuns clar....daca sunt studenta in anul 3 la o fac de stat , am lucrat 2 ani la o firma si m au dat afara din cauza ca s a restructurat ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj maria78 maria78 Sora mea a lucrat la o firma care si-a inchis punctul de lucru datorita lipsei comenzilor. Conform legii am vazut ca trebuie sa aiba lucrat 12 luni in ultimii ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? johnyparty johnyparty salutari.lucrez la o firma de 2 ani ,intre timp activitatea firmei s-a cam diminuat,in cazul in care vor sa faca restructurari pot beneficia de ... (vezi toată discuția)