avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de propietate

Buna ziua,

As dori cateva raspunsuri despre propietatea unor oameni in varsta fara de urmasi care s-au dat intinere la o familie, au incheiat un contract de intretinere, iar vrasnici in prezent sunt suparati pe familia care i-a luat in intretinere si nu mai doresc ca sa fie intretinuti de acestia, nu mai vor sa manance de la acestia si se comporta urat cu ei. varsnici doresc sa strice contractul de intretinere, dar familia nu doreste acest lucru sau daca o sa se ajunga la acest impas doresc despagubirea munci prestate pentru propietari. Ce posibilitati de despagubire sau cum ar putea ca sa se rezolve aceasta situatie?

Va multumesc!

Elena

Astept
Cel mai recent răspuns: Hellenas , utilizator 16:47, 5 Noiembrie 2012
Exista posibilitatea obtinerii unei sulte/ despagubiri doar in cazul in care dovedesc ca ei si-au indeplinit toate atributiile si i-au ingrijit pe batrani asa cum prevede contractul de intretinere.
Multumesc mult pentru raspuns, dar cum sa o dovedeasca ??? deoarece in momentul de fata batrani nu doresc sa mai manance de la ei...ce e de facut???

Cu stima,
Elena
Cu bonuri de plata a alimentelor, cu chitante de plata a utilitatilor, cu martori...
Aha! multumesc foarte mult!
Dar daunele morale care trebuiesc sa i le plateasca pentru incheierea contractului de intretinere cu uzufruct care sunt???

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala, batran 81 de ani institutionalizat in sector 4 dudrda dudrda Buna seara ,am depus un dosar la asistenta sociala pentu un batran de 81 de ani bolnav de dementa alzheimer mixta comportamentala degenerativa pentru ... (vezi toată discuția)
Rezolvare acte eneelena eneelena IN URMA ACTULUI DE PARTAJ FACUT IN IUNIE 2015 TREBUIE FACUT UN ALT ACT IN CARE SE CEDEAZA SUMA DE 21000 euro care au ramas in partaj la sot in schimbul ... (vezi toată discuția)
Radiere uzufruct szep edina szep edina Am cumparat in 2008 un apartament de la niste tineri. In apartament se afla si un batran de 88 de ani care are doar drept de uzufruct viager. Am fost de acord ... (vezi toată discuția)