avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Clarificare privind cotele de intretinere ce trebuie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Clarificare privind cotele de intretinere ce trebuie platite ptr un apartament cu zero persoane la intretinere

Detin un apartament intr-un bloc de 8 etaje. Apartamentul este nelocuit, motiv ptr care am solicitat administratiei sa ma treaca cu zero persoane la intretinere.

INTREBARE

Este normal a platesc ascensorul cu consumul de energie electrica aferent, materialele consumabile, comisionul CEC ?

Eu stiam ca daca apartamentul este nelocuit se platesc doar salariile, reparatiile , caldura, interfonul.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:51, 1 Noiembrie 2012
Da,este temeinic si legal avand in vedere ca sunt plati parti comune
Ptr ascensor e corect sa platesc consumul zilnic de energie electrica necesar activitatii de transport persoane?

Credeam ca se platesc doar cheltuieli legate de reparatii si verificari ISCIR
Pentru ascensor platiti service-ul, deci pe cota-parte indiviza.

Pentru faptul ca nu locuiti in apartament nu platiti curentul electric, deci nici cel folosit la ascensor.
In afara de acesta nu mai platiti nici gazele, nici salubritatea.

In rest platiti toate celelaltre cheltuieli care se repartizeaza in functie de cota-parte indiviza, indiferent de felul cheltuielilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere apartament nelocuit lucystoian lucystoian Sunt plecat din tara. Apartamentul este nelocuit. Este situat la etaj1 intr-un bloc cu 10 etaje. Cheltuielile de intretinere lunare (exemplu, luna februarie) ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli datorate asociatiei de proprietari pentru un apartament nelocuit mimi56_manolescu mimi56_manolescu Va rog , un răspuns de la un avocat , cu experiența in procese asoc.de prop. As vrea sa știu, o persoane , o consum,apart.contorizat apa, caldura , ... (vezi toată discuția)
Repartizarea pierderilor de apa la o asociatie de proprietari rody77 rody77 Buna ziua Am o intrebare legata de repartizarea pierderilor de apa la o Asociatie de proprietari. Cum se repartizeaza aceste pierderi? Pe numar de apartamente ... (vezi toată discuția)