avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli datorate asociatiei de proprietari pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli datorate asociatiei de proprietari pentru un apartament nelocuit

Va rog , un răspuns de la un avocat , cu experiența in procese asoc.de prop.

As vrea sa știu, o persoane , o consum,apart.contorizat apa, caldura , gaze, electricitate , plecat din țara de 7 ani, care sint cheltuielile pe număr de persoane pe care trebuie sa le plătesc si ce anume nu trebuie sa platsc avind consum zero, nefolosite lift, etc.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 17:15, 16 Martie 2016
Pentru un apartament nelocuit nu se plateste cota la gaze, salubritate si energie electrica pentru iluminat si functionare lift.

In rest platiti service ascensor, service interfon, salarii si indemnizatii, reparatii curente, cheltuieli administrative si contributie la fondurile asociatiei (daca se cere asa ceva).
sunt cote de cheltuieli care se platesc cupa suprafata, nu dupa numarul de persoane.
Asadar, platiti salariile, intretinerea liftului, caldura parti comune, cheltuieli administrative, fondul de reparatii.
In mod absolut sigur un apartament nelocuit 7 ani, nu va plati zero lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare privind cotele de intretinere ce trebuie platite ptr un apartament cu zero persoane la intretinere user43 user43 Detin un apartament intr-un bloc de 8 etaje. Apartamentul este nelocuit, motiv ptr care am solicitat administratiei sa ma treaca cu zero persoane la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere in lipsa de acasa KLTM KLTM Am lipsit din locuinta cateva luni si am facut o cerere de scoatere de la intretinere. Zero persoane sa puna. Vad cu stupoare ca au pus zero persoane insa ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere angelicajoli angelicajoli buna seara am un apartament neterminat, in care nu s-au montat obiectele sanitare si nici corpurile de iluminat, apartamentul este situat la parter si nu ... (vezi toată discuția)