avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

daca angajatorul mai are bani sa-mi dea si imi spune iti dau jumatate din bani daca imi semnezi demisia eu acum nu stiu ce sa fac daca iau banii si nusemnez nimic pana nu imi da restul de bani poate sa ma concedieze si sa pierd restul de bani ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:21, 3 Noiembrie 2012
De pierdut nu aveti cum sa pierdeti daca va concediaza .. insa va trebui sa sesizati instanta de judecata si/sau ITM-ul pentru neplata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate concedia fara demisie marus9 marus9 mai am de primit de la seful meu o suma mare de bani si mi-a propus sa semnez demisia dupa ce imi da jumatate din ei eu nu stiu ce sa fac ca sigur nu imi va ... (vezi toată discuția)
Concediere conform art.65/1 toni25 toni25 Salut. Am si eu o problema la locul de munca si nu stiu cum sa ii gasesc o rezolvare cat mai buna... Nu am mai fost platit din luna noiembrie anul trecut si ... (vezi toată discuția)
Cum pot primi salariile restante alex_man alex_man buna ziua, Sunt intr-o situatie foarte dificila...am de primit salarii restante pe 6 luni si partea proasta e ca nici nu se intrevede nici o speranta in ... (vezi toată discuția)