avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces

Daca intr-o localitate s-a cistigat un proces sansele sunt aceleasi in toata tara?
Cel mai recent răspuns: Andrei-Jean-J , utilizator 15:24, 3 Noiembrie 2012
Daca s.a judecat deja procesul intr.un oras nu se mao poate rejudeca acelasi proces in alt oras
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba de recalcularea indemnizatiei pe legea 341/2004,pentru anul 2011.
Da, este vorba de acelaşi lucru, întrun oraş au câştigat mai mulţi. Teoretic în oraş la mine, ar trebuie să câştig şi eu, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cruce cazuta Ama Costea Ama Costea Bună ziua. As avea nevoie de un sfat va rog pentru următorul caz. O persoana din familia mea a fost la cimitir la tatăl meu de Sf Mihail și Gavril și a ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere cuziamusia cuziamusia Procesul civil de recalcularea pensiei de intretinere a inceput in august 2004, fara stirea mea. Aveam calitatea de parte parata si am fost citata cu rea ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 283/2011, un act normativ deprimant - ce drepturi nu acorda casele de pensii in anul 2012 Gabriela  Pintea Gabriela Pintea In Monitorul Oficial, Partea I, nr. 887, din 14 decembrie 2011 a fost publicata Legea nr. 283/2011 privind aprobarea OUG nr. 80/2010 pentru completarea art. 11 ... (vezi toată discuția)