avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

am primit o citatie de la politie ce sa fac sa ma duc,mai am un dosar penal in curs
Cel mai recent răspuns: anemari2 , utilizator 11:22, 5 Noiembrie 2012
dacă nu dați curs citației, va veni Poliția la dvs și vă va lua.
Ar fi bine sa mergeti.
si ce o sa fac daca o sa fie 2 dosare risc sa fai inchisa?
depinde pt ce fapte (identice, continuate . . .) sunt cele ”2 dosare”, de felul probelor ce le dețin organele de cercetare penală, de antecedente, de cum pledează avocatul ales etc etc
am fost angajata adica sa zicem ca angajata pt k nu am avut contrac si am furat banii si am plecat ce pot sa patesc?

Alte discuții în legătură

Buna ziua luna trecută am furat dintr-un magazin in valoare ... AnaMaria127383 AnaMaria127383 Buna ziua Luna trecută am furat dintr-un magazin in valoare de 280 de lei Am fost amprentată Dar încă nu m au sunat sa dau declarații sau ceva Ce ... (vezi toată discuția)
Furt cezar1894 cezar1894 daca un furt....este recunoscut de catre inculpat,sunt predate toate obictele furate la politie iar politia a returnat bunurile inapoi persoanei vatamate iar ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unui autoturism blocat ContSters196414 ContSters196414 Politia rutiera+locala imi blocheaza autoturismul montand un dispozitiv pe una din roti. Vin cu o automacara cu platforma, ridic autoturismul si-l transport la ... (vezi toată discuția)