avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

am primit o citatie de la politie ce sa fac sa ma duc,mai am un dosar penal in curs
Cel mai recent răspuns: anemari2 , utilizator 11:22, 5 Noiembrie 2012
C.Penal-art.208:
- luarea unui bun mobil din posesia sau detenția altuia, fără consimțământul acestuia, în scopul de a și-l însuși pe nedrept. [1]- fapta se pedepsește cu închisoare de la unu la 12 ani.
Eu zic sa va angajati un aparator cat mai bun. Situatia nu e prea roza pt. dvs. in situatia asta si riscati o pedeapsa cu executare.
un dosar se poate schima de la o sectie la alta?adica daca la un caz am fost la o sectie o alta sectie poate sa prea aceelasi dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua luna trecută am furat dintr-un magazin in valoare ... AnaMaria127383 AnaMaria127383 Buna ziua Luna trecută am furat dintr-un magazin in valoare de 280 de lei Am fost amprentată Dar încă nu m au sunat sa dau declarații sau ceva Ce ... (vezi toată discuția)
Furt cezar1894 cezar1894 daca un furt....este recunoscut de catre inculpat,sunt predate toate obictele furate la politie iar politia a returnat bunurile inapoi persoanei vatamate iar ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unui autoturism blocat ContSters196414 ContSters196414 Politia rutiera+locala imi blocheaza autoturismul montand un dispozitiv pe una din roti. Vin cu o automacara cu platforma, ridic autoturismul si-l transport la ... (vezi toată discuția)