avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... adresa instanta - comisioane bancare abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

adresa instanta - comisioane bancare abuzive

Buna seara, doresc sa depun o adresa la Tribunal pentru anulare comision risc, comision abuziv din partea unei banci (mentionez ca am incheiat demersurile pentru rezolvarea pe cale amiabila, iar raspunsul bancii a fost negativ)
1. ma puteti ajuta cu un model de astfel de adresa?
2. o pot depune eu ca si persoana fizica sau trebuie depusa e un avocat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Raluramo , utilizator 17:35, 4 Noiembrie 2012
Nu este vorba de o adresa, ci de deschiderea unei actiuni in instanta pentru anularea comisionului respectiv. Va sfatuiesc sa apelati la un avocat pentru cererea respectiva deoarece trebuie sa fie si admisa actiunea si nu respinsa, in cazul in care nu respecta conditiile procedurale stipulate de legislatia civila procedurala obligatorie.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision risc inclus in comisionul de administrare danalazarica danalazarica Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la BCR.Comisionul de risc a fost inclus in comisionul de administrare.Nu am semnat niciun act aditional care sa ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare/risk catalinpurice catalinpurice am un credit de nevoi personale cu ipoteca in derulare din anul 2007. Si la ora actuala pe desfasurator, unul mai de actualitate cerut anul acesta, figureaza ... (vezi toată discuția)
Conciliere conf. prev. art. 720 cpc DanstP DanstP Buna seara tuturor. Rog un sfat. Pe scurt: iulie 2007 am contractat un credit de la o banca. Februarie 2008 doresc sa rambursez anticipat creditul, iar ... (vezi toată discuția)