avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit; titular decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit; titular decedat

Buna ziu.Tatal meu a decedat in urma cu 3 saptamani si avea un credit de nevoi personale la banc post din 2007 dupa care facuse o refinantare anul trecut! In conditiile in care era unic titular de contract si nu avea un coplatitor este adevarat ca noi , copiii ii preluam ratele?
Cel mai recent răspuns: nicolaecezarina , utilizator 12:28, 4 Noiembrie 2012
Dupa dezbaterea succesiunii dupa tatal dvs., cine va accepta mostenirea va primi si bunurile, dar si datoriile sale...
Si daca nu fac succesiunea? Se prescrie sau nu creditul?Adica sunt obligata sa platesc ratele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit Georgiana85bc Georgiana85bc Buna ziua, am si eu o intrebare! Tatal meu a luat un credit de nevoi personale in 2007(pe vremea aceea nu se facea nici o asigurare din partea bancilor)nu a ... (vezi toată discuția)
Credit persoana decedata LORENA.C LORENA.C Buna ziua, O persoana apropiata mie, al carei sot a decedat de curand a aflat ca decedatul a facut acum 4 ani un credit bancar pentru nevoi personale in ... (vezi toată discuția)
Credit contractat de unul din soti mihai09 mihai09 sotul a decedat. sotia a contractat in timpul casatoriei un credit in calitate de imprumutata, avand ca coplatitor pe tatal ei.sotul nu a semnat contractul de ... (vezi toată discuția)