avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Buna ziua!

Am doua intrebari, daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri, as fi mai mult decat recunoscatoare.

1. Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru infiintarea unei societati comerciale cu raspundere limitata, si, in afara de aportul de capital social care as dori sa fie minim, la ce costuri se ridica toata investitia? Cu acte si legalizari si cam tot ce trebuie facut.

2.As dori sa infiintez o pensiune de animale, si as vrea sa stiu care sunt autorizatiile care imi trebuie, precum si reglementarile in vigoare referitoare la aceasta activitate.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:19, 4 Noiembrie 2012
64 lei rezervare denumire, 400-500 lei taxe registrul comertului inregistrare societate(functie de numarul de asociati si functie de numarul de certificate constatatoare pe care le doriti, sediu social, punct de lucru, terti), 200 lei minimul prevazut de lege cu privire la capitalul social, 75-100 lei /declaratie asociat-administrator/specimen de semnatura(care se poate da si gratuit la registrul comertului, dar va trebui ca administratorul sa fie prezent acolo, actul constitutiv ca si contractul de comodat pot fi incheiate si sub semnatura privata, semnate jos pe fiecare pagina de catre asociati(nu este obligatorie intocmirea lor de catre avocat sau notar-cu conditia sa stiti ce sa scrieti in el)
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
ContSters259670, utilizator
Va sfatuiesc sa va adresati serviciului de asistenta juridica din cadrul registrului comertului pentru intocmirea/redactarea actelor. Detalii complete infiintare SRL aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate alina_cj alina_cj Ce costuri implica infiintarea unei societati? la acte ma refer... (vezi toată discuția)
Cat mar putea costa ? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua, Am si eu o intrebare ' Tocmai am terminat facultatea si asi dori sa imi deschid o firma de paza si protectie si o scoala de specializare si ... (vezi toată discuția)
Firma mixta/ capital social minim ioana-india ioana-india sunt casatorita cu un cetatean strain, si am vrea sa ne infiintam o societate in Romania, in ianuarie sau februarie, poate cineva sa-mi spuna care este ... (vezi toată discuția)