avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mana

Buna ziua , in anul 2000 s-a cumparat prin chitanta de mana o casa la curte nu s-a ajuns la notar deoarece propietara nu avea actele in regula adica nu dezbatuse succesiunea de pe urma sotului . I s-au dat toti banii . nici pana in ziua de azi acea succesiune nu s-a dezbatut si mai nou propietara a murit . ce posibilitati are cuparatorul sa intre in legalitate ?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:37, 4 Noiembrie 2012
Trebuie sa introduca o actiune pentru pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act de vanzare-cumparare contra mostenitorilor persoanei cu care s-a facut chitanta de mana, insa daca actele nu sunt in regula, ar putea intampina greutati.
si in cazul in care nu are mostenitori ? greutatile care ar putea fi ?
E si mai greu....nu are nici un fel de rude??
din pacate nu. in cazul acesta ce are de facut ?
Vă judecaţi cu statul, care culege moştenirile vacante.

Veţi chema în judecată comuna, oraşul sau municipiul pe teritoriul căruia se află imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o speta privind o mostenire, iar notarul si avocatii ... Lena_b Lena_b Buna ziua, Am o speta privind o mostenire, iar notarul si avocatii pe care i-am consultat nu au reusit sa o solutioneze sau sa ne indrume in directia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sunt presedintele asociatiei de proprietari si am ... danute danute buna ziua ,sunt presedintele asociatiei de proprietari si am urmatoarea problema , daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta, proprietara apartamantului a ... (vezi toată discuția)
Succesiune vacanta ianasi elena ianasi elena Intr-o asociatie proprietarul este decedat, avand debite, se mai acumuleaza in continuare si nimeni nu se intereseaza de apartament.Ce modalitati exista de ... (vezi toată discuția)