avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mana

Buna ziua , in anul 2000 s-a cumparat prin chitanta de mana o casa la curte nu s-a ajuns la notar deoarece propietara nu avea actele in regula adica nu dezbatuse succesiunea de pe urma sotului . I s-au dat toti banii . nici pana in ziua de azi acea succesiune nu s-a dezbatut si mai nou propietara a murit . ce posibilitati are cuparatorul sa intre in legalitate ?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:37, 4 Noiembrie 2012
Trebuie sa introduca o actiune pentru pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act de vanzare-cumparare contra mostenitorilor persoanei cu care s-a facut chitanta de mana, insa daca actele nu sunt in regula, ar putea intampina greutati.
si in cazul in care nu are mostenitori ? greutatile care ar putea fi ?
E si mai greu....nu are nici un fel de rude??
din pacate nu. in cazul acesta ce are de facut ?
Vă judecaţi cu statul, care culege moştenirile vacante.

Veţi chema în judecată comuna, oraşul sau municipiul pe teritoriul căruia se află imobilul.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana m.geta m.geta Buna ziua. Matusa mea a cumparat cu chitanta de mana acum 23 ani o casa cu teren aferent. Vanzatorul a decedat. A mers la instanta de judecata si a cerut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sunt presedintele asociatiei de proprietari si am ... danute danute buna ziua ,sunt presedintele asociatiei de proprietari si am urmatoarea problema , daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta, proprietara apartamantului a ... (vezi toată discuția)
Succesiune vacanta ianasi elena ianasi elena Intr-o asociatie proprietarul este decedat, avand debite, se mai acumuleaza in continuare si nimeni nu se intereseaza de apartament.Ce modalitati exista de ... (vezi toată discuția)