avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

inmatriculare auto

daca am amenzi si impozit neplatit la financiar,cind ma duc cu fisa de inmatriculare a masinii sa imi ia masina in evidenta ,ma obliga sa achit si datoriile din urma ce le am la financiar? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:17, 4 Noiembrie 2012
In conformitate cu prevederile Legii 571/2003 privind Codul fiscal, aveti obligatia de a depune in termen de 30 zile declaratia fiscala pentru mijlocul de transport dobandit.

Da, veti fi obligat la plata impozitelor, taxelor restante si a majorarilor de intarziere datorate Directiei Impozite si Taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto la primarie GyXoNeS GyXoNeS Anul trecut mi-am adus din strainatate un autoturism.Am fost la primarie pentru a lua aceea chitanta de 52 de lei pentru a putea incepe procedurile de ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto la primarie zulg zulg Buna ziua, In 2007 tatal meu a cumparat o masina pe numele meu (masina luata din Romania), nu m-am ocupat de vanzare/cumparare. Nu a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto la cerere margot_mlm margot_mlm Buna seara, As dori sa stiu daca se poate radia o masina la cerere fara sa fi platit impozitul datorat la stat si fara talonul masinii. Multumesc ... (vezi toată discuția)