avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... pierderi din tranzactii cu valori mobiliare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

pierderi din tranzactii cu valori mobiliare

Cum se trateaza din punct de vedere fiscal pierderile din tranzactiile cu valori mobiliare ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:48, 4 Noiembrie 2012
Pierderile rezultate din tranzacţiile cu părţi sociale şi valori mobiliare, în cazul societăţilor închise, nu sunt recunoscute din punct de vedere fiscal, nu se compensează şi nu se reportează.

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare activitate bursiera Ilucian Ilucian Buna ziua. Stiu ca din 2010 codul fiscal are un articol (cred 81) care prevede ca pot deduce o pierdere din tranzactii valori mobiliare pe o perioada de 7 ani. ... (vezi toată discuția)
Pierdere tranzactii bursiere pedrolino pedrolino pierderile din tranzactii bursiere inregistrate de o persoana fizica la sfarsitul anului 2014 se pot deduce din veniturile cumulate in anul 2014 ? (vezi toată discuția)
Deduceri pierderi fiscale trabzactii bursiere bogdip bogdip Buna ziua, As dori sa aflu parerile unor experti in domeniu in legatura cu deducerea pierderii fiscale dintr-un an. Am cautat pe net si am gasit atat in codul ... (vezi toată discuția)