Sunt in proces cu primaria pentru obtinerea autorizatiei de functionare . procesul a inceput in 2008. acum primaria a trimis o instintare in care mai cere o serie de acte pentru a elibera autorizatia pe 2009. Acum eu nu stiu ce sa fac sa depun un dosar cu actele solicitate acum la primarie si sa achit suma pe care o cere platita inainte de a da autorizatia sau nu? Imi este teama ca voi plati niste bani si nu voi primi nici autorizatia si nici un raspuns macar de refuz ca anul trecut. Ce sa fac sa astept solutionarea procesului?
Oricum ve-ti face tot o sa va para rau. Daca platiti autorizatia de anul acesta si nu o elibereaza perdeti bani. Daca nu depuneti documentele cerute o sa va amendeze si o sa platiti amenda.
Eu am cumparat cladirea in care este sediul firmei. Primaria solicita autorizatia de constructie pentru cladirile noi insa eu nu am primit asa ceva de la fostul proprietar si nici nu are sau nu vrea sa imi dea autorizatia de constructie. Cladirea a fost cumparata prin banca. Exista vreo leegee prin care sa nu ma poata obliga sa ii aduc eu autorizatia de constructie daca eu doar am cumparat cladirea? Ce pot face doar acest act imi lipseste ...
Din pacate chiar a cerut si am dus actele azi de dimineata si a refuzat motivand ca nu am autorizatia de construire. Eu nu am de unde sa obtin acea autorizatie. Am sunat la Oficiul de Cadastru si mi-au explicat cei de acolo ca primaria imi poate elibera acea autorizatie . Am sunat la domnul primar insa dansul mi-a spus clar ca nu imi da nici o adeverinta pentru a obtine autorizatia de constructie. Ce sa fac sa angajez un proiectant? Sau cum pot sa il oblig pe fostul proprietar, cel care a si construit cladirea sa imi dea autorizatia de constructie?