Cartea mea de munca a ramas la firma la care am lucrat pana acum 2 ani. As vrea sa stiu daca pentru a intra in posesia ei trebuie sa iau legatura cu fostul angajator, sau cumva cartile de munca ...nerevendicate sunt trimise la ITM?
Da, cartile de munca au fost predate angajatorului. De acolo se ridica in mod normal. Numai in cazul in care acesta nu s-a prezentat pentru a le ridica, trebuie sa va adresati cu o cerere scrisa Inspectoratului Teritorial de Munca, in vederea eliberarii acesteia.
Nu toate carnetele de munca sunt predate angajatorilor .. exsta situatii in care aceste carnete de munca zac la Casele de pensii de peste 2 ani in vederea scanarii ...
Daca carnetele de munca sunt la angajator , acesta nu mai are posibilitatea de a le depune din nou la iTM:
Asadar , aveti doua posibilitati : va adresati direct fostului angajator si/sau luati legatura cu inspectorul ITM la care este arondat acesta si vedeti ce va spune despre carnetul dvs de munca.
Cartea de munca
Krile
Buna ziua, am si eu o problema si va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta. Am lucrat cu contract de munca pana in noiembrie anul asta la o firma privata. ... (vezi toată discuția)
Cartile de munca
mosneanu
intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)