avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... taxa de \\"succes\\"
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

taxa de "succes"

Este legal si deontologic sa se ceara o "taxa de succes" de un avocat angajat cu un onorariu negociat si acceptat de ambele parti ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:51, 5 Noiembrie 2012
Tocmai asta este problema ca vedeti o legatura directa : probitate profesionala - onorariu ( "de succes" în plus!) pe care mi-o motivati si pe care eu o consider IMORALA !
Vorbim de un onorariu DE SUCCES, ceea ce inseamna ca munca avocatului a dat roade si partea a castigat procesul. In plus s-a negociat unn contract care trebuie respectat de catre parti. Aveati posibilitatea sa nu acceptati aceasta clauza imorala in opinia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat discover discover Buna ziua , va rog mult sa-mi dati o idee ptr cum as putea sa-i propun unui avocat fara sa fiu refuzat , sa-mi accepte plata onorariului dupa solutionarea ... (vezi toată discuția)
Pactul "de quota litis"  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN Ce parere aveti despre pactul de quota litis, despre faptul ca unii avocati cer ca onorariu o cota din afacere? = procente din valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Onorariu retrocedare adnana_eam adnana_eam Buna seara si mai intai de toate, la multi ani, oameni buni! Va doresc un an bun si prosper, plin de ce va doriti, cu sanatate si realizari! Intrebarea ... (vezi toată discuția)