avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Zile CO platite in plus
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Zile CO platite in plus

Un salariat are dreptul la 24 de zile de CO pe anul acesta. Dintr-o eroare i s-au platit 25 de zile CO. Cum se poate regla legal aceasta zi?
Cel mai recent răspuns: anemona_005 , utilizator 14:36, 5 Noiembrie 2012
Simplu: i se face retinere pe acea zi platita in plus. Ca document justificativ se intocmeste o nota sau un referat in care se detaileaza ceea ce s-a intamplat si se anexeaza o copie dupa CIM (din care sa rezulte nr. de zile de CO) precum si o copie dupa plata facuta.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
George Moraru, Consultant fiscal
Multumesc!
Mai am o nelamurire.
Calculul acelei zile de CO se face la luna in care i se retine suma? Sau se merge la luna in care i-a fost platita, urmand sa se faca si rectificativa la D112?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)
Salarii calculate gresit matei mariana matei mariana daca am un salariat incadrat cu doua ore si care are functia de baza la alta societate. cand s-au calculat salariile s-a luat in calcul deducerea personala ... (vezi toată discuția)
Co neplatit la timp Dandreea2010 Dandreea2010 Buna ziua Am un angajat lichidat in noiembrie 2014 si nu i-au fost platite zilele de co neefectuate.Inspectorul salarizare de la vremea respectiva nu mai ... (vezi toată discuția)