avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asistent personal

Buna ziua,
Sunt mama unui copil in varsta de 1 an si 9 luni, incadrat in grad de handicap grav. Va rog sa-mi spuneti daca tatal copilului poate sa fie asistent personal in perioada in care eu sunt in concediu de ingrijire copil.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
anda70, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajarea unui asistent personal / legea nr. 448/2006 katharina.kiss katharina.kiss sunt mama unei fetite in varsta de 4 ani cu certificat de handicap gradul grav cu drept la asistent personal . in prezent eu ma aflu in concediu pt cresterea ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare concediu crestere copil Elena Micu Elena Micu Speta(institutie publica),asistent personal al persoanei cu handicap,este in concediu crestere copil si are contractul suspendat pana pe 20.07.2020(pe ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap AncutaMaria AncutaMaria Buna ziua, Am depus actele pentru incadrarea fiicei mele in grad de handicap, voi merge la comisie doar in luna mai. Ea are 2 ani si 9 luni. Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)