avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACTUL DE COMODAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACTUL DE COMODAT

Eu sunt comodant si am pierdut contractul de comodat.
Cum si de unde pot face rost de o copie dupa contractul de comodat ?
Mentionez ca comodatarul nu vrea sa-mi faca o copie.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:38, 5 Noiembrie 2012
Daca l-ati incheiat la un birou notarial, mergeti acolo si solicitati o copie legalizata din arhiva.
Nu l-am facut la notar, comodatarul este o societate civila de avocati care s-a constituit pe baza acestui contract
Incercati sa mergeti la Baroul de care apartine societatea civila respectiva si sa cereti decanului de acolo o copie dupa contractul de comodat. Faceti o cerere, aratati cine sunteti, aratati faptul ca ati pierdut exemplarul d-voastra si ca doriti o copie certificata dupa acest document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat lenax lenax Cum poate comodantul sa anuleze contractul de comodat ? (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou contract de vanzare-cumparare pe apartament larissalore larissalore Buna ziua Am pierdut contractul de vanzare-cumparare a apartamentului in original. Care este procedura de obtinere a unui nou contract pe ... (vezi toată discuția)
Rog lamurire - contract comodat ssilvia ssilvia Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie daca un contract de comodat ca sa fie valabil/legal/luat de bun trebuie neaparat sa fie legalizat la notar.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)