avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACTUL DE COMODAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACTUL DE COMODAT

Cum poate comodantul sa anuleze contractul de comodat ?
Cel mai recent răspuns: lenax , utilizator 20:56, 6 Noiembrie 2012
Buna ziua,

Sa il anuleze, adica sa se considere ca nu a fost niciodata incheiat? Sau sa il rezilieze, adica sa il inceteze cu efecte pentru viitor?

Sa-l anuleze
lenax a scris:

Cum poate comodantul sa anuleze contractul de comodat ?

Contractului de comodat i se aplica vechiul Cod Civil sau noul Cod Civil, in functie de data la care a fost semnat: inainte sau dupa 01 oct 2011?
A fost semnat inainte ,adica in noiembrie 2010
-Care este termenul pentru care s-a semnat contractul de comodat?
-Contractul este semnat la notar?

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii fals eleonora78 eleonora78 buna ziua, as dori sa stiu cum pot sa fac, cu ce lege, art. sa sesisez o instanta sa traga la raspundere o sacietate care a folosit cu buna stiinta un ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat lenax lenax Eu sunt comodant si am pierdut contractul de comodat. [b]Cum [/b]si [b]de unde[/b] pot face rost de [b]o copie dupa contractul de comodat ? [/b] Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica 18elena 18elena Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a ... (vezi toată discuția)