avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACTUL DE COMODAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACTUL DE COMODAT

Cum poate comodantul sa anuleze contractul de comodat ?
Cel mai recent răspuns: lenax , utilizator 20:56, 6 Noiembrie 2012
lenax a scris:

nu am semnat eu contractul, la o expertiza grafologica se poate dovedi, am aflat ca sunt experti privati , imi puteti recomanda pe cineva ?

Mi-e greu să cred că nişte avocaţi care vor să constituie o societate civilă s-ar folosi de un fals.

Apoi, chiar dacă ar fi aşa, ce să faceţi cu un expert privat? Expertiza lui nu vă va folosi la nimic.

Aveţi două soluţii: o plîngere penală pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată sau o acţiune în evacuare, în cursul căreia puteţi declanşa procedura înscrierii în fals dacă partea adversă invocă existenţa dreptului de folosinţă în temeiul contractului de comodat.

Atenţie: dacă nu e aşa cum afirmaţi, vă puteţi trezi fie cu o plîngere pentru denunţ calomnios, fie cu o amendă substanţială în cadrul procesului civil pentru cererea abuzivă şi vădit neîntemeiată.

Eu as fi curioasa cum au ajuns acei avocati taman la acea adresa? Ii cunosteati de undeva? Ca banuiesc ca nu au luat datele din cartea de telefoane?....O oarecare legatura tot exista? !Care ar fi aceia?

Ca sa nu mai zic ca initial ati spus:
"Eu sunt comodant si am pierdut contractul de comodat."
Cu alte cuvinte ati intrat bine-mersi in posesia contractului numai ca intre timp l-ati pierdut... Sa inteleg ca acei avocati v-au semnat in fals si apoi v-au dat si d-voastra un exemplar? Bizara treaba....Au facut un fals si apoi v-au dat si dovada pe mana!

Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
ContSters259670, utilizator
Este cum am spus numai ca nu am avut niciodata un exemplar de contract, acum am aflat de el cand m-au amenintat ca ma dau afara. Sigur ca ne cunoastem foarte bine, asa credeam eu pana acum, nu ma asteptam la asa ceva.Au facut asta pentru ca atunci cand mi-au propus am refuzat.
"Eu sunt comodant si am pierdut contractul de comodat."

Asa suna primul d-voastra mesaj de aici, adica am pierdut, nu poti sa pierzi ceea ce nu ai, l-ati avut si l-ati pierdut.....Eu cred ca l-ati semnat, apoi asa cum a spus si alt utilizator nu ati vrut sa va mai indepliniti obligatia pe care v-ati asumat-o prin contract. Nu-si risca acei avocati profesia pentru un dosar penal, sa fim seriosi, si s-au gasit nu un avocat, ci chiar mai multi, toti cei care s-au constituit intr-o societate civila profesionala...
MULTUMESC MULT PENTRU SFATURI.
Chiar daca nu credeti am spus adevarul cu exceptia primei afirmati : 'pierdut contractul'
Am vrut sa aflu de unde pot sa-l obtin sa-mi vad si eu "semnatura" si sa am ce sa reclam.
Inca odata va multumesc tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii fals eleonora78 eleonora78 buna ziua, as dori sa stiu cum pot sa fac, cu ce lege, art. sa sesisez o instanta sa traga la raspundere o sacietate care a folosit cu buna stiinta un ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat lenax lenax Eu sunt comodant si am pierdut contractul de comodat. [b]Cum [/b]si [b]de unde[/b] pot face rost de [b]o copie dupa contractul de comodat ? [/b] Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica 18elena 18elena Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a ... (vezi toată discuția)