avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACTUL DE COMODAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACTUL DE COMODAT

Cum poate comodantul sa anuleze contractul de comodat ?
Cel mai recent răspuns: lenax , utilizator 20:56, 6 Noiembrie 2012
Uitati-va la mesajul anterior inca o data.
Sanse da castig sunt foarte mari, deoarece contractul de comodat are titlu gratuit, dar trebuie sa luati in calcul un termen procesual de aproximativ 2 ani.
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
dana13, utilizator
nu am semnat eu contractul, la o expertiza grafologica se poate dovedi, am aflat ca sunt experti privati , imi puteti recomanda pe cineva ?
Acest motiv este invocat de cei care nu doresc sa-si execute obligatiile contractuale.

Oricum, va ia tot 2 ani sau chiar mai mult ca sa dovediti un fals ( e vorba de cercetarea penala care nu se stie cand se finalizeaza, apoi de procesul penal). Nu va puneti toata speranta intr-o expertiza grafologica.

Mai bine cereti rezilierea contractului in materie civila.

Daca intre timp intra in casa si o ocupa , ce fac ?

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii fals eleonora78 eleonora78 buna ziua, as dori sa stiu cum pot sa fac, cu ce lege, art. sa sesisez o instanta sa traga la raspundere o sacietate care a folosit cu buna stiinta un ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat lenax lenax Eu sunt comodant si am pierdut contractul de comodat. [b]Cum [/b]si [b]de unde[/b] pot face rost de [b]o copie dupa contractul de comodat ? [/b] Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica 18elena 18elena Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a ... (vezi toată discuția)