avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria intre doi cetateni straini in statul Israel
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria intre doi cetateni straini in statul Israel

Salut doresc sa-mi dati sfatul util la intrebarea mea eu sunt cetateanca moldoveanca si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean roman dar suntem amindoi in israel muncim legal e posibil sa ne casatorim aici in israel sau mai bine in romania si ce acte ne trebuie multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:20, 6 Noiembrie 2012
Va puteti casatori la ambasada Romaniei din Tel Aviv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman in israel Olga123 Olga123 Eu doresc sa ma casatoresc cu cetatian roman eu fiind cetatianca moldoveanca si noi amindoi suntem in israel muncim ce acte ne trebuie pentru a inregistra ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte pentru copii nascuti in israel marap marap Un cetatean roman si israelian cu domiciliul in Israel, are cu o femeie cetatean moldovean doi copii. Nu sunt casatoriti, copiii s-au nascut in Israel, el este ... (vezi toată discuția)