Buna ziua,
am cumparat un apartament la parter prin prima casa. Vechiul propietar a inceput constructia balconului in 2005, cu plan de urbanism, cu toate actele corecte dar deoarece s-a inbolnavit nu l-a terminat. Acum vechiul propietar nu mai vrea sa imi dea actele balconului cu toate autorizatiile ( imi cere bani pe ele). Pot face in vre-un fel sa pot continua balconul cu vechile acte ( sa cer duplicat de la primarie?). mentionez ca balconul nu apare in cadastru. Va rog sa ma ajutati cu o idee cat de mica daca stiti pt a reusi sa continui balconul si sa-l trec in cadastru (cat mai usor daca se poate). Va multumesc
Vechile documente autorizatie constructie si certificat urbanism nu mai au valabilitate,avand in vedere ca au fost emise in anul 2005
Puteti sa intabulati constructia dupa finalizare,in baza formalitatilor legale de executare si a procesului verbal de receptie incheiat de primarie
Inchidere balcon
Ancaaaaaaa
Buna ziua,
Ma aflu in situatia in care vreau sa cumpar un apartament la parterul unui bloc nou direct de la dezvoltaror. Situatia este urmatoarea: receptia ... (vezi toată discuția)