avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in specialitate

Un caz: un jurist de spital, bugetar fiind, poate primi gradul in urmatoarea situatie? o perioada de 2 ani, a avut contract de 4 ore cu o firma privata, pe specialitate jurist, apoi s-a angajat la spital cu 8 ore dar a mentinut si cim-ul cu 4 ore, 4 ani si 6luni, la ambele locuri fiind jurist. Necesarul de vechime in specialitate fiind de 6ani si 6luni, perioada cu 4ore se ia in considerare intreaga? Cum trebuie intocmita adeverinta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 19:22, 7 Noiembrie 2012
La spital pe ce functie a fost angajat?
pe aceeasi functie de consilier juridic.
in fapt. 20.02.2006 - 2012 prezent - 4 ore cons.juridic firma privata
04.08.2008 - 2012 prezent - 8 ore cons.juridic spital.
freeelis a scris:

La spital pe ce functie a fost angajat?


tot pe cons.juridic.
multumesc, astept raspuns
Avand in vedere lipsa unui text de lege care sa prevada expres modul de calcul al vechimii in specialitate, reiese ca daca ati lucrat 1 an de zile cu timp de munca de 4 ore/zi ca si consilier juridic rezulta o vechime in specialitate tot de 1 an de zile.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime consilier juridic IORDANA IORDANA O persoana care a ocupat timp de un an functia de consilier juridic , fiind angajat cu timp partial - 4 ore poate ocupa functia publica de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)
Juridic mihaelazogorean mihaelazogorean Suntem o institutie bugetara,personal contractual.Fostul jurist si-a depus demisia,avand functia de consilier juridic ,grad1.(vechime 9 ani) S-a angajat un ... (vezi toată discuția)
Angajare - participare la concurs leontina26 leontina26 vin cu rugamintea,de a-mi raspunde la cateva nelamuriri. Cum as putea sa particip la un concurs din cadrul unei primarii pe un post superior cu vechime de 5 ... (vezi toată discuția)