avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de la sat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de la sat

Buna ziua!Am si eu o intrebare sa va adresez: am nascut in mai 2012,si cum nu am avut 1an continuu lucrat a beneficiat sotul meu de acei 600lei de la stat;el fiind inca la facultate.Eu mai am sa.mi dau licenta(trebuie sa-mi platesc taxa si cum nu am avut bani pot spune ca am inghetat anul).In aceste conditii pot sa primesc ceva de la stat pt ca tot venitul in casa este 200lei(alocatia copilului)si 600lei de la stat pe 2ani de zile 3persoane.Noi avem domiciliul in Pitesti si locuim in Bucuresti!
O zi placuta va doresc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:30, 7 Noiembrie 2012
Incercati la primaria din Pitesti unde aveti domiciliul, dar ajutorul este foarte mic.
Cred ca o solutie ar fi sa incercati sa gasiti ceva de lucru,sa primiti indemnizatia de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea celui de-al doilea copil ciulacu flory ciulacu flory buna! am nascut pe 9 octombrie2010 si am beneficiat de postnatalul de 2ani. Imi doresc sa mai fac un bebe dar nu am inteles legea din 2011. As vrea sa intru ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat si indemnizatie doinavoicu doinavoicu Incerc sa aflu ce beneficii financiare am din partea statului pentru bebelusul care s-a nascut saptamina trecuta.=D>.. Stiu exact cind si cum voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si postnatal AlexiaDenisa AlexiaDenisa Buna ziua.Numele meu este Alexia Denisa si sunt insarcinata in 26 de saptamani si lucrez din decembrie la o firma de call center si am cateva intrebari: chiar ... (vezi toată discuția)