avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz somaj

Dacă sunt in concediu de odihnă , fiirma este privată si în insolventă , preavizul pentru şomaj se poate da eu fiind în concediu de odihnă? sau este valabil din momentul prezenţei mele la serviciu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 6 Noiembrie 2012
Instiintarea de preaviz se poate comunica si in timp ce sunteti in CO .. insa efectuarea acestuia se va face dupa terminarea CO.
Preavizul se poate efectua si in CO...
In conditiile expuse este anormal sa se efecrtueze preavizul in timpul CO ... initiatorul a facut precizare ca este in CO si a primit instiintarea de preaviz in timpul acesta ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare co in timpul preavizului alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, As dori sa va intreb daca in cazul incetarii CIM cu art. 65 alin 1(desfiintare post pe motiv de restangere a activitatii firmei), in timpul ... (vezi toată discuția)
in perioada de preaviz salariatii pot efectua concediu de odihna avramflorin avramflorin Buna ziua, Am urmatoarea intrebare : Care este legea si articolul de lege ce prevede faptul ca pe perioada de preaviz se poate efectua zile de concediu . ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in timpul preavizului? gabriella_blaga gabriella_blaga Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti daca se prelungeste preavizul daca efectuez concediu de odihna pe timpul acestuia cu perioada zilelor de CO efectuate. ... (vezi toată discuția)