avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actiune pentru imbogatire fara justa cauza Soluti??
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actiune pentru imbogatire fara justa cauza Soluti??

buna seara.
am si eu o speta poate ma poate ajuta cineva mai avizat cu un raspuns.
o societate a folosit o perioada indelungata un spatiu al unei primarii fara existenta vreunui contract de concesiune (inchiriere), ba mai mult s-a folosit si de utilitati(energie electrica) fara a plati nimic.
dupa controlul curtii de conturi s-au imputat niste sume fiind creat prejudiciu prin lipsa unui contract si neplata utilitatilor.
intrebare?
in acest caz m-as putea indrepta impotriva societatii comerciale cu o actiune pentru imbogatirea fara justa cauza? care sunt parerile voastre si ce sanse de reusita as avea.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: rataxen , utilizator 18:54, 6 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
spatiul si utilitatile apartin primariei.
nu s-a incasat concesiune s-a achitat utilitatile de catre primarie in urma controlului de audit s-a constatat un prejudiciu de cca 60.000 lei.vb ipotetic in numele primariei. primaria s-ar putea indrepta cu actiune in instanta impotriva societatii comerciale pentru inbogatire fara justa cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu comercial sau civil? dandanaua dandanaua Ca ersoana fizica, am inchiriat un spatiu unei societati comerciale.Contractul a fost reziliat, dar vreau sa actionez societatea in instanta pentru ca nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie raspundere civila delictuala. in anul 2012 ... elka-co elka-co Termen prescriptie raspundere civila delictuala. In anul 2012 sunt consilier local si in acelasi timp asociat intro firma.Firma executa lucrari la primarie ... (vezi toată discuția)
Imbogatirea fara just temei gyoni8 gyoni8 Buna ziua, Care sunt conditiile de admisibilitate a unei actiuni promovata pe principioul imbogatirii fara justa cauza? Daca aveti, imi puteti comunica si ... (vezi toată discuția)