avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Criteriul de acordare a tichetelor de masa de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Criteriul de acordare a tichetelor de masa de catre angajator ,

Nu am pus intrebarea ,cred,corect!.As dori sa stiu nu cand (sau cum se acorda tichetele de masa),ci de ce sau mai bine zis in schimbul a ce?;se acorda ca salarizare ptr.un nr de zile neplatite sau sunt considerate ca recompensa ,caz in care ar trebui platite (prin salariu ) aceste zile si nu inlocuit cu tichete de masa !,Exemplu concret: 240 ore lucrate, platite prin salariu,200, si celelalte prin bonuri de masa ,de ce? Aici este neintelegerea ,..Va mutumesc,..
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 19:32, 6 Noiembrie 2012
Orele suplimentare se compenseaza cu timp liber corespunzator in urmatoarele 60 zile calendaristice de la data efectuarii lor, sau, daca acest lucru nu este posibil in termenul de 60 de zile calendaristice, cu spor la salariu de minim 75% din salariul de baza.
Nu se poate compensa munca suplimentara cu tichete de masa.
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
Dragos Stefan, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare de lucru conform art. 122 din codul muncii patitul 2 patitul 2 Buna seara, Am o nelamurire in legatura cu efectuarea orelor suplimentare de lucru. Si anume cand este necesar sa se efectueze ore suplimentare la servici ... (vezi toată discuția)
Orele suplimentare ContSters75649 ContSters75649 lucrez la o firma de paza si protectie si lucrez pe luna cate 240 de ore adica 10 zile a cate 24 de ore .ce depaseste aceste ore pute ti sa -mi spune ti cum ar ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un raspuns de la persoane avizate Eu lucrez la o firma care acorda bonuri de masa, pentru zilele efectiv lucrate (aproximativ ... (vezi toată discuția)