avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere masina

in urma cu 2 ani ,am vandut o masina fara sa fac vreun contract iar actele sunt in posesia cumparatorului.as vrea sa o radiez deoarece apar tot eu proprietar la impozite.cum as putea proceda,ms
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:01, 7 Noiembrie 2012
Acte necesare pentru scoaterea din evidentele fiscale a unui mijloc de transport auto
declaratie (formular tip);
certificatul de radiere - Vizat de Politie;
adeverinta de la REMAT, in cazul vehiculelor scoase din uz;
declaratie pe propria raspundere, cunoscand prevederile ART. 474 COD PENAL, potrivit careia contribuabilul nu mai este detinatorul de fapt al mijlocului de transport;
actul de instrainare care poate fi, dupa caz:
contract de vanzare - cumparare (fotocopie);
act de donatie(fotocopie);
hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (fotocopie);
certificat de mostenitor (fotocopie);
buletinul sau cartea de identitate (fotocopie);
taxa de timbru (pentru certificatul fiscal de radiere)

Puteti contactata SPR evidenta auto,sa detaliati situatia cu care va confruntati
SPR poate verifica baza proprie de date si daca evidentiaza numar inmatriculare/numar sasiu autoturism in posesia tertului,poate elibera dovada in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea de pe rolul dvs fiscal,ulterior achitarii eventualelor debite aferent autovehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unei masini crd1982 crd1982 Buna ziua! eu am vandut o masina acum 6 luni, dar noul proprietar su si-a inscris-o.acum mie imi tot vin amenzi.Nu dau de el si tot ce am este contractul de ... (vezi toată discuția)
Pot radia un autovehicul fara a detine certificatul de inmatriculare al acestuia? bpardut bpardut Sunt prin in urmatoarea situatie, vreau sa radiez o masina cu care am avut accident si pe care am dato la dezmembrari auto. Impozitul il am platit la zi, ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la financiar ozopher ozopher Buna ziua. Am 3 masini inmatriculate pe numele meu si sunt deja vandute de cativa ani fara a face actele de vanzare si nici nu ii mai gasesc pe cumparatori, sa ... (vezi toată discuția)