avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare act emis de spitalul judetean
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare act emis de spitalul judetean

as putea sa "atac" un act de recoltare a sangelui emis de spitalul judetean la instanta de contecios administrativ?
procedura de recoltarea a sangelui prin care s-a stabilit depasirea limitei de alcool din sange nu a fost efectuata conform legii, in fata instantei care ulterior m-a condamnat pt. infractiunea de conducere sub influenta alcoolului, am invocat vicierea procedurii dar judecatorul nu a tinut cont de asta.
ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:45, 2 Februarie 2009
Daca modalitatea in care v/a fost recoltat sangele nu a fost legala, in sensul ca asa zisa metodologie medicala nu a fost respectata ca la cursurile medicale, trebuia sa aduceti la cunostinta Colegiului Medicilo.Expertiza trebuia contestata la organul superior sau eventual faceati dvs. o contraexpertiza la momentul respectiv.Daca nu va era incuviintata contraexpertiza la Parchet sau la instanta, eventual o expertiza cu caracter extrajudiciara.
Actul de recoltare a sangelui de catre un spital judetean nu este act administrativ in acceptiunea Legii nr. 554/2004, prin urmare nu poate fi atacat in contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legea 554/2004 a contenciosului administrativ mariusn1777 mariusn1777 Buna ziua, Urmeaza sa sustin un examen de promovare la locul de munca, si in tematica am si urmatoarele cerinte din legea 554/2004 a contenciosului ... (vezi toată discuția)
Contecios adminsitrativ - spitalul refuza de a raspunde in termenul legal iulyu_s iulyu_s Doresc sa cunosc care sunt pasii depunerii unei actiuni in contecios admisnitrativ impotriva unei institutii (spital judetean) care refuza sa dea curs unei ... (vezi toată discuția)
Baut la volan Gmorkster Gmorkster Am patit-o aseara, am fost prins cu 0,54 la mie in aerul expirat. Am fost cu politia la IML, mi-au luat probe, si astept rezultatele. Ma pot lega cumva de ... (vezi toată discuția)