as putea sa "atac" un act de recoltare a sangelui emis de spitalul judetean la instanta de contecios administrativ?
procedura de recoltarea a sangelui prin care s-a stabilit depasirea limitei de alcool din sange nu a fost efectuata conform legii, in fata instantei care ulterior m-a condamnat pt. infractiunea de conducere sub influenta alcoolului, am invocat vicierea procedurii dar judecatorul nu a tinut cont de asta.
ce este de facut?
Daca modalitatea in care v/a fost recoltat sangele nu a fost legala, in sensul ca asa zisa metodologie medicala nu a fost respectata ca la cursurile medicale, trebuia sa aduceti la cunostinta Colegiului Medicilo.Expertiza trebuia contestata la organul superior sau eventual faceati dvs. o contraexpertiza la momentul respectiv.Daca nu va era incuviintata contraexpertiza la Parchet sau la instanta, eventual o expertiza cu caracter extrajudiciara.
Actul de recoltare a sangelui de catre un spital judetean nu este act administrativ in acceptiunea Legii nr. 554/2004, prin urmare nu poate fi atacat in contencios administrativ.
Baut la volan
Gmorkster
Am patit-o aseara, am fost prins cu 0,54 la mie in aerul expirat. Am fost cu politia la IML, mi-au luat probe, si astept rezultatele. Ma pot lega cumva de ... (vezi toată discuția)