avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut contract casa original
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut contract casa original

Buna seara!
Am si eu o prietena care si-a pierdut contractul de casa original cel cu timbru fiscal pe el, ea are restul de exemplare cu sampile originale, ce poate face in acest caz?
Se poate da pierdut cel cu timbru fiscal si sa mearga la notarul respectiv si sa ii puna alt timbru fiscal pe unul dintre cele pe care le are?
ce riscuri sunt daca cineva gaseste acel contract?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: vonkrieg , utilizator 12:16, 6 Decembrie 2012
:-/
Toate exemplarele sunt originale si au aceeasi valoare, timbrul judiciar s-a aplicat pe unul dintre exemplare ca dovada a achitarii lui, dar nu-i confera nici o valoare in plus. Notarul nu-i mai aplica alt timbru, nici nu se mai folosesc acum si, cum spuneam, nu are nici o importanta asupra valabilitatii contractului. Cine gaseste acel contract, n-are ce face cu el, doar persoanele inscrise in act il pot folosi.

Buna ziua,

In urma cu o luna am cumparat un apartament prin Prima Casa si de la notariat am primit 3 exemplare originale ale contractului de vanzare-cumparare

Am reusit cumva sa ratacesc un exemplar

Ce e de facut? se poate face ceva cu exemplarul respectiv, in cazul in care ajunge la cine nu trebuie?


Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut un contract vanzare-cumparare apartament original vonkrieg vonkrieg Buna ziua, In urma cu o luna am cumparat un apartament prin Prima Casa si de la notariat am primit 3 exemplare originale ale contractului de ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala oanab16 oanab16 Buna ziua. Ma pot inscrie la masa credala a unei societati intrate in insolventa cu un contract de vanzare-cumparare si dovada achitarii avansului? De ... (vezi toată discuția)
Pierdut contract prima casa arina24 arina24 Buna seara. Sora mea si-a cumparat un apartament cu programul prima casa. Dupa ce a semant contractul la notar impreuna cu fostul proprietar, notarul a dus ... (vezi toată discuția)