avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice care sunt atributiile unui responsabil de contract?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

care sunt atributiile unui responsabil de contract?

As dori sa stiu care sunt, de regula, atributiile responsabilului de contract.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 19:27, 14 Noiembrie 2012
Atributiile unui responsabil de contract ar trebui stabilite printr o procedura interna. Pot fi stabilite ca atributii urmarirea respectarii termenelor de livrare/prestare/executare prevazute in contract,urmarirea respectarii cerintelor tehnice prevazute in caietul de sarcini si in propunerea tehnica de catre operatorul economic, respectarea termenelor de plata, initierea procedurii de aplicare a penalitatilor sau de reziliere a contractului daca situatia o impune, corespondenta cu op. economic pe parcursul derularii contractului, numirea ca presedinte a comisiei de evaluare, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente calificare procedura online 2016 gabrielspp gabrielspp Am urmatoarea speta, la o procedura online cerere de oferta am mai multi op economici care le lipsesc diferite doc.de calificare: -un op.economic ai lipseste ... (vezi toată discuția)
Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)
Propunere tehnica copy-paste zenovius zenovius Buna ziua, Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie : In FDA, la modul de pezentare a propunerii tehnice s-au solicitat, printre altele, ... (vezi toată discuția)