avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plata cheltuieli de judecata

cine ma poate ajuta cu un raspuns.am avut un proces penal si am primit 3 ani cu suspendare.am de platit cheltuieli de judecata + daune morale,sume pe care actulamente nu le am .
daca eu nu lucrez inca,si nu am cum sa platesc aceste cheltuieli,care sunt consecintele??
cum sa procedez??oare as putea cumva sa mi le esaloneze in mai multe rate??
cu stima tuturor
Încercaţi să vă înţelegeţi cu partea vătămată, fie pentru a vă lăsa un răgaz , fie pentru eşalonare. Dacă nu acceptă nu prea aveţi ce face, neachitarea acestor cheltuieli, cu rea credinţă, ar putea conduce la revocarea beneficiului suspendării executării pedepsei.
dar cheltuieleile de judecata???alea la partea vatamata le dau insa ....nu mai am cele de judecata.la ele ce se intampla??
Cu privire la cheltuielile judiciare către stat , stabilite prin hotărârea judecătorească, trebuie să le achitaţi într-un cont la trezorerie şi să depuneţi chitanţa de plată la biroul executări penale de la instanţa care a pronunţat hătărârea. Hotărârea este executorie şi, dacă nu veţi plăti, poate fi pusă în executare silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp trebuiesc achitate cheltuielile de judecata? lukass lukass Buna ziua. In cat timp trebuiesc achitate cheltuielile de judecata dupa e sentinta a ramas finala intr-o cauza penala? Ce se intampla daca nu sunt achitate la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare - modalitati de plata mario999 mario999 Buna ziua ma numesc Mario am 17 ani si de curand am fost eliberat sub supraveghere mai precis am primit 2 ani cu incercare si 1 an cu executare.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare neplatite- consecinte? georgiana.td georgiana.td Intr-un dosar penal pt. conducere cu permisul suspendat , am primit o pedeapsa cu suspendare + cheltuieli judiciare de 1100 lei . Problema e ca nu am bani sa ... (vezi toată discuția)