avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificari registrul agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificari registrul agricol

Buna ziua! De curand am preluat atributiunile agentului agricol pana vine acesta din concediu medical. As dori sa stiu in baza carui document legal se poate face modificare in registrul agricol? Am inteles ca sunt instructiuni ca acesta sa nu poata fi modificat decat in baza unui act notarial desi registrul agricol este un act declarativ. Cum sa procedez in continuare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana Ciuta , Avocat 17:58, 31 Ianuarie 2009
Inscrierea la Registrul agricol are caracter declarativ asemeni si inscrierii la Cartea Funciara, dar, cu toate acestea, inscrierile, modificarile in Registrul agricol se pot face numai in baza unor inscrisuri autentice cum sunt actele notariale sau hotarari judecatoresti care sunt tot inscrisuri autentice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocpi intabulare radiere Bytusi211 Bytusi211 Mi a fost admisă acțiunea de constatare act juridic nulitate absoluta , pe baza acestui act de schimb declarat nul,s a intabulat pârâta in carte-funciară ... (vezi toată discuția)
Inscriere terenuri agricole cumparate cu acte de mana in registrul agricol vladq vladq Am cumparat anul acesta mai multe terenuri pentru pasunat.Parcele care nu au fost lucrate de 10 ani.Toate acestea au fost cumparate cu contract de mana + doi ... (vezi toată discuția)
Anulare inscrieri cf Luciana21 Luciana21 Va rog sa imi spuneti cum pot formula actiunea pentru radierea sau anularea inscrierilor din CF? Este vorba de o actiune in rectifcare sau radiere avand in ... (vezi toată discuția)