avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Instrainare mijloc auto persoana juridica la persoana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Instrainare mijloc auto persoana juridica la persoana fizica

Buna ziua,

sunt administratorul unei firme cu activitatea suspendata. Am o masina inmatriculata pe aceasta firma si doresc sa o vand. Am vreo constrangere in a o vinde datorita faptului ca am activitea suspendata?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:48, 7 Noiembrie 2012
Da.
Prin vanzare veti realiza venituri pentru societate.
Ca urmare, mai intai veti relua activitatea societatii, apoi veti vinde autot. iar ulterior veti putea din nou suspenda activitatea soceitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina fara taxa platita wind17 wind17 Buna ziua, doresc sa cumpar de la cineva o masina care nu are taxa de inmatriculare platita, proprietarul este de acord sa ramana in talon si sa nu radieze ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto inca in leasing dancraciun dancraciun Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul de la o persoana care la randul ei a luat masina in leasing. Totalul de plata ramas pentru masina cu tot ... (vezi toată discuția)
Preluare masina christty31 christty31 salut! luna viitoare termin leasingul pentru un autoturism. leasingul, deci si masina sint pe firma. vreau sa iau masina de pe firma pe persoana fizica. ... (vezi toată discuția)