avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am castigat procesul de inmatriculare fara taxa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am castigat procesul de inmatriculare fara taxa

Salut! Am câştigat procesul acum 2 săptămâni pentru înmatriculare fără taxa iar acum am înţeles de la avocat că trebuie să aştept cam o lună jumătate să primesc înştiinţarea. Cum pot să urgentez acest lucru, să primesc mai repede, deci să pot înmatricula maşina mai repede? Dacă s-ar găsii cineva să-mi răspundă. Sunt din Iaşi. Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 23:19, 8 Noiembrie 2012
Sa fie mai multi grefieri si judecatori la instante si nu vor mai fi termenele de comunicare atat de mai... Niciun justitiabil nu se gandeste cate dosare are un judecator sau un grefier....
Sunt conştient de acest aspect, dar am înţeles că se poate grăbi cu această înştiinţare, nu ştiu mai multe detalii şi de asta încerc să aflu. Mulţumesc.
Pai avocatul de ce nu face o cerere de urgentare a comunicarii? Dar sa stiti ca exista totusi stipulate niste termene in Cpc pe care judecatorii si grefierii se straduie sa le respecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este motivul pentru care curtea constituțională a fixat termen de judecată atat de rapid în cazul amenzilor aplicate in starea de urgenta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am inteles de ce s-a fixat termen de judecată atat de rapid din moment ce s-ar fi putut fixa termen de judecată după data de 14 mai 2020, după ce s-ar ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civila suiram_007 suiram_007 Astept de doua luni comunicarea unei hotarari intr-un proces civil (pronuntarea s-a facut in data de 30.10.2009) intr-un apel la Tribunalul ... (vezi toată discuția)
Eliberarea sentintei in caz de divort magdutza2010 magdutza2010 Salutare! In urma cu o luna am terminat procesul de divort,iar la finalul sedintei am fost anuntati ca hotararea tribunalului ne va fi trimisa acasa in ... (vezi toată discuția)