avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... eliberarea sentintei in caz de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

eliberarea sentintei in caz de divort

Salutare!
In urma cu o luna am terminat procesul de divort,iar la finalul sedintei am fost anuntati ca hotararea tribunalului ne va fi trimisa acasa in termen de 2 saptamani.Ieri m-am interesat la arhiva tribunalului si mi s-a spus ca la ei nu figureaza ca fiind redactata hotararea.#-o
Intrebarea mea este:cat dureaza,in mod normal pana la eliberarea hotararii,intr-un proces de divort?Pot face ceva pt a grabii lucrurile?Sau avocatul meu poate face ceva?:help:
Cu multumiri,magdutza2010
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:57, 8 Ianuarie 2010
Nu ar trebui sa va spun asta, dar, poate daca mergeti la grefiera din instanta care v-a judecat cauza cu o rugaminte...sau ceva, se mai grabesc lucrurile. In rest, nu va ramane decat sa asteptati.
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat
Pe bani,si ursul joaca!!!!!!!!!!!!!!
:oops:Am uitat ca la noi problemele se rezolva cel mai repede in acest fel.Am cativa ani de cand traiesc in vestO sa incerc!!!!!!!!!
adutescu a scris:

Nu ar trebui sa va spun asta, dar, poate daca mergeti la grefiera din instanta care v-a judecat cauza cu o rugaminte...sau ceva, se mai grabesc lucrurile. In rest, nu va ramane decat sa asteptati.

Si totusi,un termen limita nu exista?????????:-/
Si daca exista, el nu este respectat, doar traim in Romania. In mod normal, termenul este de 30 de zile, dar datorita "volumului imens de munca", in marea majoritate acazurilor, acest termen nu este respectat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor smmg smmg buna ziua in urma procesului de divort, minorul a fost incredintat mamei.tatal vrea sa introduca recurs in termen de 30 zile incepand cu 06.05.2009.in aceasta ... (vezi toată discuția)
Temenul de comunicare a unei hotarari civile 9fpa 9fpa Care este termenul legal de comunicare a unei hotarari civile pronuntata in sedinta publica de un Tribunal Judetean Sectia conflicte de munca,asigurari ... (vezi toată discuția)