avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces cu ITM
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces cu ITM

Buna ziua,am o afacere mica,mai exact o langoserie,in luna martie am avut un control de la ITM.Am preluat afacerea in data de 01.02.2012 si am facut lucrari de amenajare,asa ca in data de 17.02 am deschis.In 06.03 am avut control si la completarea formularului doamna care este angajata a gresit,in loc sa scrie data de la care este angajata 17.02 a scris 01.02.Doamnele inspectoare au zis ca nu mai poate corecta si am primit o amenda de 10.000 lei.Am contestat in instanta,am dus probe ca nu puteam deschide la 01.02 si ca doamna nu a muncit in aceasta perioada.Doamna a fost si a depus marturie,i-a spus si judecatorului ca a fost o greseala..Oare am sanse sa castig?daca nu castig pot sa fac recurs?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 12:03, 14 Decembrie 2012
Da din cate am vazut aveti mari sanse de castig. Ati gresit daca nu ati angajat un avocat. Nu mai puteti face recurs in sitatia asta, din cate stiu eu, e contencios si nu se mai poate face recurs.
Multumesc,am un avocat angajat,sper sa fie bine
Ce s-a solicitat prin actiunea in justitie ?
modificarea contraventiei in avertisment deoarece este prea mare amenda,atunci cand au venit in control doamna era angajata,
Am castigat procesul,s-a admis plangerea:D

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost amendat ca si pieton pt traversare neregulamentara. ... Liviunic Liviunic Buna ziua, am fost amendat ca si pieton pt traversare neregulamentara. Daca agentul nu mi-a scris in PV ambele prenume, pot castiga daca fac contestatie? (vezi toată discuția)
Dosar penal inselaciune! Zolly Zolly Buna ziua! As vrea sa stiu parerile dumneavoastra despre acest caz, deci sa incepem cu inceputul: eram angajatul unei firme de jocuri de noroc ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala viorel2011 viorel2011 detin un teren proprietate comuna eu si f sotie in anul 2009 am obtinut autorizatie pt constructia unei case si am inceput constructia ei in anul ... (vezi toată discuția)