avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am fost amendat ca si pieton pt traversare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am fost amendat ca si pieton pt traversare neregulamentara. ...

Buna ziua, am fost amendat ca si pieton pt traversare neregulamentara. Daca agentul nu mi-a scris in PV ambele prenume, pot castiga daca fac contestatie?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:34, 7 Iulie 2021
Buna ziua!
Lipsa numelui complet din procesul verbal de contraventie poate atrage nulitatea procesului verbal.
Raspunsul este da, aveti sanse de a castiga.
Nu puteti cistiga, sunt alte elemente de identificare, cum e CNP.
Multumesc! Banuiesc ca se poate online, eu fiind din Bv iar intamplarea petrecandu-se in Campina…

Ana Maria Serban a scris:

Buna ziua!
Lipsa numelui complet din procesul verbal de contraventie poate atrage nulitatea procesului verbal.
Raspunsul este da, aveti sanse de a castiga.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Liviunic a scris:

Banuiesc ca se poate online, eu fiind din Bv iar intamplarea petrecandu-se in Campina…

Nu va mai imbatati cu apa rece. este o eroare materiala care nu va aduce cistigul, ci veti pierde timp si bani. Daca tineti cu tot dinadinsul, angajati-va avocat, ca sa fie experienta completa.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Proces verbal intocmit cu greseli srbdorin srbdorin Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu cateva detalii despre un proces verbal intocmit gresit de catre agentul de politie. Precizez ca acesta este intocmit ... (vezi toată discuția)
Proces verbal circulatie Brasoveanu Florin Brasoveanu Florin Bună seara,un proces vb fără adresa ,cnp,seria buletin a martorului se poate anula în instanță. Mi s-a luat permisul azi ora 8,pt un pieton,care a ... (vezi toată discuția)