avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită mostenitor executat
Discuție deschisă în Executare silită

mostenitor executat

Buna ziua. Sunt mostenitor de drept a-l unui imobil(parintii decedati),am domiciliu la adresa respectiva,dar nu am dezbatut succesiunea. Imobilul a fost scos la licitatie pt o datorie pe care o am eu catre o firma. Este legala scoaterea la licitatie a imobilului inainte de dezbaterea succesiunii?
Asa credeam si eu ca este normal.Mai intii dezbateam succesiunea apoi vedeam ce va urma. Am un testament in care eu am primit un alt imobil,iar imobilul care este in discutie este incuviintat fratelui meu. Am acelasi nume cu tatal meu(numai cel de familie). Unde ma pot adresa cu contestatie? Prin ordonanta presedentiala?
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2012
auricius, utilizator
Contestatie la executare. Termenul pentru contestatie e de 15 zile de la data la care ati primit publicatia de vanzare. Ati anuntat executorul ca sunteti 2 frati si ca proprietarii sunt decedati? In locul dvs. as face succesiunea numai pe casa in executare, iar testamentul nu ar trebui sa apara, pentru ca veti fi executat pe celalalt bun.

Ar trebui sa discutati cu un avocat care sa va reprezinte si sa va sustina interesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Black87 Black87 Bună ziua ,am și eu o întrebare,am o executare silita pentru o suma de 5000 E ,azi am primit o scrisoare de la executor ceva legat de moștenire,noi suntem ... (vezi toată discuția)
Se poate începe o executare silită împotriva moștenitorilor unui debitor dacă aceștia nu dețin titluri de proprietate? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am primit de curand, o somatie de plata de la primarie pentru achitarea impozitului datorat pentru un imobil detinut de catre bunicii mei, ... (vezi toată discuția)
Mostenire,testament Atropa belladonna Atropa belladonna buna,vreau sa stiu daca un imobil al parintilor la care eu as detine acasa contractul si testamentul facut la notar,dar nu as face succesiune,ca nu am nevoie ... (vezi toată discuția)