avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... contract vanzare -cumparare masina sh
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

contract vanzare -cumparare masina sh

se poate vine o masina sh de pe PJ pe pers fizice?Adica vrea sa o cumpere doi frati si vor sa apara amadoi in acte.
Cel mai recent răspuns: ana_maria1 , utilizator 23:44, 8 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina brosteanu_andreicodrut brosteanu_andreicodrut Am o societate si o masina pe aceasta,a venit momentul sa o dau si am gasit un cumparator pers fizica care vrea sa o cumpere!Acum vine intrbarea "Se poate ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto la sfarsitul contractului de leasing xyz10092010 xyz10092010 Buna seara, Urmeaza sa finalizez contractul de leasing al unei masini, utilizatorul fiind persoana juridica, dar inmatricularea definitiva doresc s-o fac pe ... (vezi toată discuția)
Terminare contract leasing nicoara petru nicoara petru masina la care am terminat leasingul pot sa o vand fara a o trece pe firma care a platit leasingul , adica fara stampila celor de la taxe si impozite (vezi toată discuția)