avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus fara permis si numere rosi expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus fara permis si numere rosi expirate

salut am condus fara permis si numerele rosii expirate si m-a oprit politia acum am un dosar penal in procesare cum pot sa scap. Mentin ca am dat de scoala de soferi dar la-m picat
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 18:10, 8 Noiembrie 2012
in primul rand: in zadar sustii examenul la scoala de soferi pentru redobandirea permisului pana nu se finalizeaza procesul pe rol si nu ti se aplica sanctiunea,
in al doilea rand, ti-as recomanda sa consulti un avocat referitor la situatia ta, intrucat din starea de fapt prezentata de tine reiese ca o sa ti se aplice o sanctiune de ordin penal!
Inteleg ca nu ati avut niciodata permis de conducere(art.86 alin.1),putin probabil sa scapati cu o amenda administrativa, inclin sa cred ca veti fi trimis in judecata si condamnat
raspunzi penal
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat. cat trebuie sa mai astept? tannassekrisstiann tannassekrisstiann Salut ! Anul trecut in aprilie am condus un autoturism cu numerele rosii expirate, si am fost oprit de organe , mi au luat permisul si mi au dat dovada de ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate mariusoctavian mariusoctavian Am fost prins circuland cu masina cu numerele rosii expirate ,masina nu este a mea este a mamei mele ,nu am stiut ca sunt expirate .Am fost dus la sectie si ... (vezi toată discuția)
Permis anulat Adrian1234567 Adrian1234567 Am permisul anulat din 2011 pentru ca am condus cu permisul suspendat si am primit doar o amenda administrativa. Precizez ca nu am dosar penal sau vreo ... (vezi toată discuția)